Voor onze zakelijke klant

Wij gaan door waar u stopt. Dat is de zin die onze dienstverlening voor zakelijke cliŽnten het beste samenvat. De dienstverlening varieert van de complete verzorging van uw administratie tot het enkel maken van de jaarrekening.

Een paar belangrijke punten:

  • Onze dienstverlening kan geheel aangepast worden aan uw wensen. U kunt de boekhouding bijvoorbeeld zelf doen en ons kantoor de jaarrekening laten verzorgen. U kunt ook meer uitbesteden, zodat wij uw administratie van begin tot eind verzorgen - van het inboeken van de kasbonnetjes tot het maken van de uiteindelijke jaarrekening.

  • Ook uw loonadministratie is bij ons in goede handen. Ziekmeldingen, aanmeldingen bij sociale verzekeringen en bedrijfsverenigingen, loonstroken en overzichten van de maandelijks te betalen lonen, de aangifte loonbelasting - wij verzorgen het allemaal.

  • Aan het eind van het jaar wilt u natuurlijk een goede, inzichtelijke jaarrekening. Dat kan, zeker bij ons. Aan de hand van uw administratie maken wij met behulp van het programma Unit4 Audition een degelijke, representatieve jaarrekening. Daarbij zorgen wij ook voor de deponering van alle nodige stukken bij de Kamer van Koophandel.

  • Voor ons werk gebruiken we de volgende software: Unit4 Multivers for Windows (administraties), Unit4 Audition en Account Analyser (jaarrekeningen) en Lopac (loonadministratie). Uiteraard kunnen we u, als u besluit klant te worden, helpen aan een licentie voor de administratiesoftware Multivers for Windows.

Heeft u nog vragen over onze diensten? Of vraagt u zich af hoe we u concreet van dienst kunnen zijn? Bel dan even naar ons kantoor, of gebruik het formulier op deze website! Ons kantoor gaat graag een persoonlijk gesprek met u aan!

Kleiweg 20
3051 GR Rotterdam
t: 010 - 285 99 56
f: 010 - 285 99 57
e: admin@jclangendoen.nl

 

Pagina afdrukken